FAQ

Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen, mail dan naar: info@chronos-roosters.nl.

Het is de "Maat" in Maatrooster die ons écht uniek maakt; wij ontwikkelen alle voorwaarden waaraan een rooster moet voldoen op maat. Dat er vervolgens met één druk op de knop een geoptimaliseerd rooster uitkomt maakt ons ook erg bijzonder.
Het gebruik van Maatrooster kost €10 per in te roosteren medewerker per maand, exclusief 21% BTW. We geven een korting van 10% op abonnementen van één jaar als deze vooraf worden betaald.
Nee, er zijn in principe geen opstartkosten voor het gebruik van Maatrooster, tenzij er nieuwe voorwaarden of opties geprogrammeerd moeten worden. In dat geval bespreken we altijd vooraf wat hier de kosten van zijn.
Maatrooster kan gebruikt worden in elke organisatie waar het maken van personeelsplanningen veel tijd kost. Chronos is begonnen met uitrollen in de zorg, waar we alle CAO- en arbeidstijdenwetregels kennen. Maar we staan te popelen om Maatrooster te implementeren bij bedrijven in andere sectoren. Wil je de personeelsplanningen in uw bedrijf automatiseren, neem dan contact met ons op via info@chronos-roosters.nl.
We hebben geen app in de app-store, maar via onze website is het makkelijk om in te loggen, zowel op pc als mobiel. Hierdoor kunnen medewerkers ook mobiel hun verlofdagen aanvragen.
Juist in dit geval kan Maatrooster het verschil maken. Samen brengen we alle voorwaarden in kaart waar de roosters aan moeten voldoen. Wij richten het programma dan zo in, dat elk rooster dat gegenereerd wordt, aan al deze voorwaarden voldoet. Je bespaart daardoor veel tijd bij het maken van nieuwe roosters.
Ja, Maatrooster is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar, tenzij je nogmaals hebt gekozen voor een jaarabonnement met 10% korting.
Ja, we geven een korting van 10% op abonnementen van één jaar als deze vooraf worden betaald.